Farma

Het vervoeren van farmaceutische goederen vraagt om extra aandacht en expertise. Kwaliteitsbewaking is namelijk van groot belang bij het transport door de korte houdbaarheid en temperatuureisen van de goederen.
 
SET – Venlo neemt graag uw zorgen rondom het vervoer van farma producten uit handen. Naast het laten vervoeren kunnen wij u ook voorzien van relevante logistieke data. De logistieke keten van farma bestaat uit verschillende schakels, waarbij SET – Venlo u kan helpen om vanaf de eerste tot de laatste schakel inzicht te krijgen.

Om aan de kwalitatieve eisen van uw transport te voldoen werken we uitsluitend met vervoerders die beschikken over het GDP-certificaat. Dit is een certificaat om het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van farmaceutische goederen te handhaven.

Ook de opslag kunnen wij realiseren in de special hiervoor Thermo – warehouses met regeistratie des gewenste temperatuur. Ook het warehouse kan in compartimenten worden ingedeeld, voor verschillende temperaturen.

Heeft u een zending
klaar staan?

Neem contact met ons op voor een eerlijke prijs.