Over ons

Schreurs Ex-Tra B.V.

Schreurs Ex-Tra is een flexibele en universele vervoerder; of het nu gaat om een enkele doos of een complete wagenlading, of de zending nu bestaat uit electronica, papier of machines, Schreurs Ex-Tra kan het allemaal voor u verzorgen.
Schreurs Ex-Tra doet dit met behulp van distributie transport, rechtstreeks transport en groupage zowel nationaal als internationaal.

De nadruk ligt op het wegtransport, maar ook andere modaliteiten zoals vervoer over water, via het spoor, of door de lucht, kan Schreurs Ex-Tra organiseren.

SetCargo GmbH

Set Cargo GmbH werd in 2013 opgericht als de Duitse vestiging van de
Set Schreurs Ex-Tra B.V. Het bedrijf werd in die tijd opgericht en is nu al een van de meest toonaangevende en meest flexibel middelgroot expeditiebedrijf in NRW.
Wij bieden onze klanten een hoog presterende nationale en internationale
Europabreed netwerk met gebundelde knowhow en individuele
Oplossingen voor uw transport- en logistieke taken.
Betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie versterken en ondersteunen
onze klanten in hun markten. Door moderne eigen apparatuur,
nieuwe technologieën en de vakbekwaamheid van onze medewerkers, bieden wij onze klanten een hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Uw succes is ons succes!

Historie

Schreurs Expeditie Transport heeft al een hele geschiedenis achter zich.
G.Boom Venlo B.V. begon in 1900 met het transport bedrijf. Vervolgens werd het in 1984 veranderd in Schreurs Ex-Tra. Hieronder ziet u een aantal foto’s uit het verleden en heden van Schreurs Expeditie Transport.