Logistiek

Schreurs Ex-Tra is een flexibele en universele vervoerder; of het nu gaat om een enkele doos of een complete wagenlading, of de zending nu bestaat uit electronica, papier of machines, Schreurs Ex-Tra kan het allemaal voor u verzorgen.

Schreurs Ex-Tra doet dit met behulp van distributie transport, rechtstreeks transport en groupage zowel nationaal als internationaal.
De nadruk ligt op het wegtransport, maar ook andere modaliteiten zoals vervoer over water, via het spoor, of door de lucht, kan Schreurs Ex-Tra organiseren.

Specialist op het gebied van wereldwijd transport.

Met deze uitgebreide kennis leveren wij goede en snelle distributie.
Voor Schreurs Ex-Tra is het niet meer dan logisch dat wij proactief met u meedenken en vanuit een vraagstuk of transportbehoefte een pasklare oplossing aanleveren. Wij vinden het belangrijk dat onze partners deze service ook zo ervaren. Wat wij voor u kunnen betekenen?

 

  • Optimalisatie van uw distributieketen;
  • Alles wat u zoekt in transport en logistiek;
  • Uw producten blijven vers en in optimale staat;
  • Wij leveren maatwerk en efficiëntie;
  • Kwaliteit die past bij de kwaliteit van uw product;
  • Wij transporteren wereldwijd

Wij bieden

 Onze klanten een hoog presterende nationale en internationale Europabreed netwerk met gebundelde knowhow en individuele Oplossingen voor uw transport- en logistieke taken. Betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie versterken en ondersteunen onze klanten in hun markten. Door moderne eigen apparatuur, nieuwe technologieën en de vakbekwaamheid van onze medewerkers, bieden wij onze klanten een hoge kwaliteit en een uitstekende service.